Hei

Tervetuloa suorittamaan Vakuutustutkintoa (VTS)! Alla näet ostamasi suoritusoikeudet. Vakuutustutkinnon tutkintovaatimukset löydät Finvan nettisivuilta.

 

SIIRTYMINEN UUTEEN TENTTIYMPÄRISTÖÖN JOULUKUUSSA 2021

Olemme siirtymässä Vakuutustutkinnossa uuteen tenttiympäristöön. Mikäli et ole saanut ohjeita ja tunnuksia sähköpostitse 1.12. mennessä, ota viipymättä yhteys VTS-koordinaattoriin, vts@finva.fi. 

Joulukuun tentin 14.12.2021 voi suorittaa joko tässä tenttiympäristössä tai uudessa tenttiympäristössä. Tämä järjestelmä poistuu käytöstä 15.12.2021. 

 

Firefoxin toimivuus

Firefox-selaimen uusin versio ei ole yhteensopiva tenttijärjestelmän kanssa. Tentin tekeminen onnistuu normaalisti ja vastaukset tallentuvat järjestelmään, mutta tenttiä ei pääse palauttamaan. Suosittelemme Chrome-selaimen käyttöä tenttiympäristössä, kunnes vika saadaan korjattua. Mikäli sinun ei ole mahdollista asentaa Chromea tietokoneellesi, voit käyttää myös Microsoft Edge -selainta (ei Internet Explorer).

Me VTS-tiimin kanssa pahoittelemme aiheutuvaa harmia! Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä VTS-koordinaattori Rosanne Seppäseen, vts@finva.fi.   
Tenttipäivänä tavoitat Rosannen puhelmitse, 046 923 3000.